De Community

 

De Big Data Community bestaat uit een online en – offline gedeelte waarin je waardevolle inzichten kunt krijgen om succesvol te zijn met Big Data & Artificial Intelligence. In beide werelden is de content gericht op de drie elementen voor het succesvol slagen van Big Data projecten: de organisatie, de data en technologie.

 

Offline 

Iedere zes weken wordt er een fysieke bijeenkomst georganiseerd waarbij een bepaald thema centraal staat. Doorgaans zijn onze bijeenkomsten als volgt opgebouwd: 

15.30 u: inloop met koffie en thee 

16.00 u: bijdrage van een wetenschappelijke spreker 

16.45 u: bijdrage van een spreker uit de praktijk 

17.30 u: behandeling van een case in groepen 

18.00 u: wrap up en borrel 

Bekijk de agenda voor de volgende events.  

Voordelen 

 

De Big Data Community is een platform waar Big Data professionals bij elkaar worden gebracht en waar zij op een laagdrempelige manier toegang krijgen tot waardevolle inzichten om Big Data succes te versnellen. 

Netwerk met Peers

Onze community geeft je toegang tot gelijkstemde professionals die met dezelfde vragen zitten. Door uitdagingen en oplossingen met elkaar te delen vergroot je de kans op succes. 

Kennis delen = kennis vermenigvuldigen 

Laagdrempeligheid

De wereld van Big Data verandert zo snel dat overal ter wereld experts op een bepaald onderwerp kunnen zijn. Binnen universiteiten, corporate organisaties, overheden, start-ups of adviseurs. Wij brengen hen samen op het platform, zodat je snel in contact met hun kan komen. 

Toegang tot wetenschap

Op universitaire vakgroepen worden veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan die door communityleden kunnen worden toegepast. Wij geven je inzicht wat er wordt ontwikkeld. 

Overal toegang

Door de online community blijf je 24 / 7 in contact met het netwerk. Stel je vragen aan de leden, bekijk eerdere webinars of bijeenkomst of help andere leden met hun vragen. 

Goede selectie van leden en experts

Deelnemers worden toegelaten op basis van hun bedrijfssituatie en behoeften. Experts worden enkel toegelaten als zij een actieve en kwalitatief hoogwaardige kennisbijdrage kunnen doen in de community. 

Elke 6 weken focus op een thema

Om je aan de hand te nemen bij uw Big Data Strategie voor 2019 delen we het jaar in periodes van 6 weken waarin we een thema behandelen. Zo wordt focus op dit onderwerp behouden en kan er worden bekeken hoe dit op de eigen organisatie kan worden toegepast. 

Enkele aangesloten organisaties

Contact