Sluit je aan bij de grootste

Big Data Kenniscommunity van Nederland 

Over ons 

 

De Big Data Community is ontstaan vanuit een behoefte om theorie en praktijk bij elkaar te brengen. De economie verandert razendsnel en bedrijven zijn op zoek naar praktische Big Data toepassingen voor hun organisatie. Het internet is echter een oerwoud van mogelijkheden waarin managers veelal door de bomen het bos niet meer zien en daardoor focus missen.

 

Je wilt als manager weten WAT je moet doen, HOE je het moet doen én in welke volgorde je moet werken voor het beste resultaat. 

Als organisatie hebben wij veel praktijkervaring bij het “runnen” van Big Data & AI- innovaties voor zowel corporate organisaties als het innovatieve MKB en weten daardoor wat niet en wat wél werkt. Onze Big Data Community is sinds eind 2017 dé kenniscommuntiy van Nederland. 

We hebben onze kennis en ervaring gecombineerd met begeleiding én stimulans binnen een community van gelijkgestemden.

We hebben gezien hoe dit voor een ongekende flow zorgt binnen de community. We delen kennis, werken samen en stimuleren elkaar om succesvol te zijn. Doe je ook mee?

 

De Organisatie 

Arian Oosthoek

Community Lead

Prof. dr. Felix Janszen

Technology Lead

Koen Klokgieters

Community Manager

Janine Nötlichs

Community Manager

Ryan Pichel

Community Manager

Rogier Hosman

Community Manager 

Partners

 

Youwe

Youwe is één van de meest toonaangevende internetbureaus van Nederland. 120+ koplopers. 17 jaar online ervaring. Scrum Certified. 6 vestigingen. ISO27001 Certified.

E-Tail Genius

E-Tail Genius ontwikkelt een online platform dat bedrijven helpt AI-technologie te adopteren voor besluitvorming op het gebied van demand forecasting, pricing en assortiment optimalisatie. 

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam is een universiteit in Rotterdam. De universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus.

Onze vestiging 

ROTTERDAM SCIENCE TOWER

Marconistraat 16 3029 AK
The Netherland.

VIEW MAP

Contact 

12 + 4 =